Duinroos 56 ,   Noordwijk aan Zee

Het complex is uitstekend onderhouden, is voorzien van liften, fietsenberging en vuilstort gelegenheid. Het appartement is recent opnieuw ingericht en kent vele luxe. Er zijn twee televisies, twee dvd recorders, een moderne stereo installatie en gratis Wifi. Het appartementencomplex “Duinroos” is gelegen aan het strand met op loopafstand de winkelstraat en boulevard. Aan het gebouw is een huismeester verbonden.

Kerngegevens

Status:
Object:
Vraagprijs:
Kadastrale grootte object:
Bruto vloer oppervlakte object:
Inhoud van het object:
Eigen grond:
Huurwaarde:
Te Huur
Appartement
€ 1500,- p.m.
60 m2
60 m2
nvt m3
Nee
€1500,-- pm

Indeling en condities:

Indeling:
Centraal (afgesloten) entree met videosysteem, moderne liftinstallatie en trappenhuis. Entree, lichte en ruime woonkamer met smaakvolle en frisse meubilering.

keuken, slaapkamer en badkamer:
De keuken is uitgerust met een vaatwasser en Nespresso apparaat. Naast de keuken is een kastwand met 2 persoons bedkast. Via een schuifpui naar het ruime en zonnige balkon (ca. 10 m2. Er is een zeer ruime slaapkamer met een groot tweepersoonsbed, een grote wandkast en schuifpui naar het balkon, moderne vernieuwde badkamer met ligbad/douchecombinatie, wastafelmeubel en toilet. De badkamer heeft een bad met douche faciliteit en er is een wasmachine.

ligging, balkon, parkeren:
Het appartement heeft landzicht met een prachtig uitzicht over Noordwijk waardoor u met de zon wakker word. Op het ruime balkon is een lounge set aanwezig. U kunt gebruik maken van de 2 fietsen die in de berging staan. Parkeren kunt u op het parkeerdek van Huis ter Duin of in de parkeergarage tegen meerprijs.

algemeen:
Indien u het appartement voor meerdere maanden wilt huren dan is een korting van toepassing. De borg bedraagt 300 euro. De schoonmaak kosten bedragen 50 euro. Er is ruim voldoende bad-, bed- en keukenlinnen aanwezig als ook strandlakens.

Bijzonderheden:
,


klik voor de foto op originele grootte
klik voor de foto op originele grootte
klik voor de foto op originele grootte
klik voor de foto op originele grootte
klik voor de foto op originele grootte
klik voor de foto op originele grootte