Breestraat 116, 2311 CW Leiden

Gerenoveerde winkelruimte gelegen op het gezelligste en drukste stuk van de Breestraat 116 te Leiden. De winkelruimte is recentelijk gerenoveerd: de originele ornamentenplafonds zijn weer in oude staat hersteld, plafondhoogte van maar liefst 3,50m!!, nieuwe wanden, volledige nieuwe elektra-installatie met vele elektragroepen ( ook 3 fasen).

Kerngegevens

Status:
Object:
Vraagprijs:
Kadastrale grootte object:
Bruto vloer oppervlakte object:
Inhoud van het object:
Eigen grond:
Huurwaarde:
Te Huur
Winkelruimte
€ 1900,- p.m.
0 m2
55 m2
0 m3
Ja

indeling winkelruimte


winkelruimte van ca. 55 m2, indeling: mooie klassieke winkelpui, winkel: ca, 3,85 x 18,50 vzv betonnenvloer, apart toilet, aan de achterzijde van de winkel bevindt zich de pantry-ruimte vzv keukenblok met boiler, lichtinval achter via klassiek kozijn met blinden en achterdeur naar Dwars Koornbrugsteeg.

omgeving:
In de nabije omgeving zijn de bekende landelijke ketens gevestigd zoals de V&D. Daarnaast biedt de Breestraat tal van andere binnenstedelijke voorzieningen en faciliteiten

huurcondities:
Huurtermijn 5 jaar + telkens 5 optiejaren. Huurprijsbetaling: De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats. Zekerheidstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting. Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Huurovereenkomst: Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).Bijzonderheden:
Het betreft hier een klassieke winkelruimte vol met monumentale details en hoog plafond. Door ligging op zuiden is er een prachtige lichtinval. Het object is eveneens prima geschikt voor winkel-ondersteunend horecagebruik: take-away of lunchroom met terras.


klik voor de foto op originele grootte
klik voor de foto op originele grootte
klik voor de foto op originele grootte
klik voor de foto op originele grootte
klik voor de foto op originele grootte
klik voor de foto op originele grootte